De mooiste lipsticks onder € 15,- voor tijdens de feestdagen

Iets wat, naast je on point outfit en perfecte kapsel, absoluut niet mag ontbreken tijdens de feestdagen? Juist ja, een mooie lipstick! Je partylook is nooit hélemaal compleet zonder een paar mooi gestifte lippen. En omdat het feest is mag je, in plaats van een subtiele make-up look, dit keer ook best een beetje mag uitpakken…

Put on some lipstick and live a little!

Mooie statement lips met een knalrode kleur, glanzend peachy, super mat of kies je toch voor de donkerste kleur die je kunt vinden? Wij vrouwen kunnen nooit genoeg lippenstiftjes in ons bezit hebben. Helaas voor onze portemonnee kunnen deze beautyproducten vaak nogal prijzig zijn en we kunnen ons nou eenmaal niet een slag in de rondte blijven kopen – behalve als je een rijke vent aan de haak hebt geslagen of als het geld op je rug groeit natuurlijk. Maar dames, niet getreurd, want  StyleToday zou StyleToday niet zijn als ze niet op zoek zijn gegaan naar de állermooiste budget lipsticks onder de €15,-.

Lipstick inspiration

Geloof ons, een lipstick hoeft niet per se mega duur te zijn om goed te blijven zitten én er mooi uit te zien op je lippen. Benieuwd naar onze budget varianten? Scroll down voor onze favorieten, perfect om mee te shinentijdens de feestdagen!

Barry M. via The Make Up Spot € 6,25
Barry M. via The Make Up Spot € 6,25
Max Factor via The Make Up Spot € 13,99
Max Factor via The Make Up Spot € 13,99
Milani via The Make Up Spot €8,95
Milani via The Make Up Spot €8,95

Meer lipsticks? Check StyleToday.nl!