De opmerkelijkste reacties op het statement van Temptation’s Roger over Laura

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

Nadat Laura zich vorige week heeft uitgesproken over de manier waarop ze wordt neergezet in Temptation Island, laat nu ook Roger van zich horen. In een uitgebreid statement komt hij via Instagram Stories terug op de pesterijen die Laura momenteel ervaart. En dat statement roept veel reacties op.

Laura’s statement

Vorige week liet Laura weten dat ze sinds de afleveringen van Temptation Island wordt gepest. Zowel online als offline is ze het mikpunt van treiterijen. ‘Ik vind het verschrikkelijk dat mensen zo gefrustreerd zijn op mij dat ik zelfs niet meer naar buiten durf te gaan. Dankuwel makers, om mij in deze situatie te nestelen,’ schreef ze.

Roger’s statement

Nu laat ook Roger van zich horen. In zijn statement schrijft hij: ‘Hoeveel mensen plegen zelfmoord omdat ze elke dag opnieuw worden gepest?’ En, even verder: ‘Je hebt kritiek en je hebt een oordeel, maar je hebt ook zoiets als pesten.’

‘Akkoord ze heeft gekozen voor dit programma. Maar kiezen mensen om zo openbaar te schande worden gebracht?,’ gaat hij verder. En vooral die opmerking lijkt zout in de wonden te strooien.

Tekst gaat verder onder foto. 

statement roger temptation island

Vernietigende reacties

Op Facebook zijn de reacties niet mals. Wij zetten de opmerkelijkste – waaronder een paar heel grappige (het is en blijft Temptation Island natuurlijk) – op een rij.

roger temptation island statement

Wat vind jij van zijn statement?

Lees ook:
Laura van Temptation Island is boos: ‘Ik durf zelfs niet meer naar buiten te gaan’

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.