Ken jij ze nog? Partners van Priyanka Chopra en Sophie Turner komen met een nieuw album

jonas brothers

In 2005 braken ze als een raket door bij het grote publiek, in 2010 gingen ze uit elkaar en in 2013 liep een reünie uit op een grote flop. Daarna gingen de Jonas Brothers ieder hun eigen weg. Nick Jonas trouwde met de immens populaire Priyanka Chopra, Joe Jonas is nu overal te zien aan de zijde van zijn Sophie Turner (een van de hoofdrolspelers van Game of Thrones). Is er een beter moment voor de release van een nieuw album?

Don’t think so. Daarom kondigen de drie Jonas Brothers – oudste broer Kevin trouwde al zo’n tien jaar geleden – vandaag hun nieuwe album aan. Op 7 juni verschijnt Happiness Begins, hun eerste studioalbum in bijna tien jaar.

‘Nadat we zeven jaar niet te hebben samengewerkt, zijn we tot onszelf gekomen,’ schrijft Kevin Jonas zijn fans en volgers op Twitter. ‘Die zoektocht bieden we jullie aan in album-vorm. Van alle albums die we hebben gemaakt, ben ik op deze het meest trots. Ik zou willen dat jullie het nu al konden hebben, maar jullie moeten nog even geduld hebben.’

Sucker

Bij het bericht op sociale media is ook de albumhoes te zien. Op de foto liggen de drie broers met hun rug naar de camera richting een zwembad. Sinds de Jonas Brothers in februari bekendmaakten dat ze weer bij elkaar komen, hebben de broers al twee singles uitgebracht: de nummers Sucker en Cool.

De band werd in 2005 gevormd en heeft door de jaren heen meer dan 20 miljoen platen verkocht. In 2010 hield de band op te bestaan. Een eerdere poging om weer bij elkaar te komen, liep in 2013 uit op een fiasco.

Joe Jonas met Sophie Turner

 

View this post on Instagram

 

With my love in the mountains 🏔

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Nick Jonas met Priyanka Chopra

 

View this post on Instagram

 

U make me smile. I’m so proud of you! #number1 #husbandappreciationpost ❤️

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Kevin Jonas met Danielle Jonas

Luister hier naar hun nieuwe sound

Bron: ANP, beeld: Instagram, Jonas Brothers
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.