Waarom ‘de Verraders’ toch wel het kijken waard is

De Verraders WIDM

Toen De Verraders begon, moesten we even wennen aan het concept. Want hoezo weet je van tevoren al wie de saboteurs zijn? Het lijkt minder spannend, maar hoe meer we van het programma hebben gezien, hoe meer we moeten toegeven: het is toch wel erg vermakelijk.

Oké, de opdrachten zijn ons nog steeds niet helemaal duidelijk. Want zelfs met twee Verraders in hun midden, wisten ze acht van de tien kledingstukken goed te raden. Getrouwen blij, saboteurs blij: kortom, everybody happy. Euh, wat?

Tekst gaat verder onder de tweet.

De Verraders

Maar toch brengt het programma heel wat sensatie met zich mee. Wacht eens even, wat gaat Sinan nu doen? Hoewel je ergens blij bent dat ze een Verrader willen verbannen, wil je goedzak Diederik ook weer niet ontmaskerd hebben. Het brengt een tweestrijd met zich mee die we nog niet eerder hebben gezien.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Spannend programma

Want voor wíe je nu eigenlijk bent, weet je ook niet meer. In ieder geval wel voor Francis. Hallo, ons hart brak toen zij in tranen vertelde dat ze het programma toch wel onderschat had. Kijkers zijn het er over eens: deze vrouw mag gewoon nooit naar huis. Ze is gewoon veel te leuk.

Tekst gaat verder onder de tweets.

‘Vermoorden’

Ondertussen ben je ook nog druk mee aan het denken wie de Verraders deze keer moeten vermoorden. Wat is wijsheid en waarmee haal je de verdenkingen van Diederik af? Aan de ene kant kun je het ‘vrouwen’-kliekje misschien uit elkaar halen, maar Samantha heeft Jekel heel duidelijk in het vizier. Kortom: mocht je afgehaakt zijn, kijk het programma dan even terug. Het is toch wél de moeite waard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!