De voorpret mag beginnen: MTV brengt nieuwe trailer van ‘The Hills: New Beginnings’ uit

the hills new beginnings

Zet een teen op het wereldwijde web vandaag en je leest het overal: op 24 juni zal de eerste aflevering van The Hills: New Beginnings te zien zijn op MTV. Dat maakte de zender gisteren bekend.

Let the drama begin

En met die aankondiging is de voorpret officieel begonnen, want MTV bracht ook een nieuwe trailer uit. Een welkome promovideo, want na een pauze van negen jaar wachten we met smart op de rentree van Heidi, Whitney, Audrina en de rest.

The first time…

En de video raakt je recht in je zwijmelhart. Waren we bij de eerste seizoenen van The Hills getuigen van heel veel firsts – lees: de eerste vriendjes, de eerste ruzies, de eerste gebroken harten – nu wordt nog eens teruggegrepen naar al die emotionele momenten en belooft het nieuwe seizoen niet minder dramatisch te worden… Maandag 24 juni is het zover!

Kun jij niet wachten? Kijk dan Selling Sunsets op Netflix. Ook wel het volwassen zusje van The Hills.

Bron: MTV, beeld: MTV
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.