De Week van VIVA #11

week van viva

Elke week doen de VIVA’s hard hun best om weer een mooi blad af te leveren, en daar gaan natuurlijk de nodige voorbereidingen aan vooraf… In De Week van VIVA geven we vanaf nu wekelijks een kijkje √°chter de schermen; op de redactie, bij fotoshoots, interviews en alles wat de VIVA’s verder beleven!

cupcakesBrainstorm over VIVA-events! Food for thought ūüôā

muurOp maandag bespreken de VIVA’s het nieuwe nummer voor ‘De Muur’.

vivianne

VIVA’s Vivianne loopt op een Amsterdams feestje haar collega hoofdredacteuren Frans (Panorama) en Patrick (Playboy) tegen het lijf.

gin tonicTerwijl Mister Cocktail onverstoord de beste Gin & Tonics maakt, demonstreert de photobomber op de achtergrond wat er na iets te veel G&T’s gebeurt‚Ķ

sunneryVIVA’s Jasmine dronk een biertje met Sunnery James en Ryan Marciano (veel te gezellig…)!Binnenkort in Viva!

lege redactieWoensdagavond 19:00 uur: de deadline is gehaald en de rust is wedergekeerd op de VIVA-redactie.

maurien lotje

VIVA’s Maurien en Lotje dachten ongemerkt een borrel te crashen en ervan door te gaan met een schaal vol snacks‚Ķ Bijna gelukt.

jan jaap

Ergens in lege loods in Amsterdam smeden VIVA’s Vivianne en Jan Jaap van der Wal snode plannen‚Ķ

selfie

Tijd voor een serieuze redactievergadering. Maar first‚Ķ let us take a selfie! VIVA’s adjunct en hoofdredacteur lijden aan narcistische trekjes…

beautyVIVA’s Anneke en Taviza waren vrijdag bij de perspresentatie van The Beauty Story van Mooi PR. Wat een snoepwinkel!

tomvsmiesVIVA’s Michelle nam onlangs episode 3 op van TOM vs. MIES, waarin ze met MenToday’s Tom discussies over mannen en vrouwen aan de kaak stellen. Wat zij vinden over vriendschap tussen mannen en vrouwen, staat NU online!

Altijd op de hoogte blijven van de belevenissen van de VIVA’s? Volg VIVA op Instagram!