Dé zomergadget van het jaar: de gemotoriseerde opblaasband met joystick

gemotoriseerde opblaasband

Zomerse temperaturen vragen om waterijsjes, luchtige kleding én zwemmen. Wil je dat laatste nou nog beter maken dan het is? Dan is deze gadget zeker iets voor jou. De gemotoriseerde opblaaszwemband mét joystick.

Dit fantastische ding maakt natuurlijk je dagje aan het water nog leuker. Je verandert het zwembad in een racebaan en eerlijk is eerlijk; hoe oud je ook bent, een potje racen en waterplezier zijn voor alle leeftijden.

Lees ook: 
De badkledingtrends van 2021 

Gemotoriseerde opblaasband: racen!

De ‘PoolCandy Tube Runner’ bestel je bij Amazon. Het kan 360 graden draaien en dat bestuur je dus zélf, met de joystick. De gemotoriseerde opblaasband is gemaakt van stevig materiaal, waardoor ‘ie mensen tot 113 kilo kan houden. Bovendien is het gat groot, zodat je gat er sowieso in past. Daarnaast is ‘ie voorzien van een kussen, zodat je ook echt lekker zit. En – ook niet geheel onbelangrijk – er zit een bekerhouder in, waar je jouw verfrissende drankje in kan zetten.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Facebook | Beeld: Amazon

 

Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster