De nieuwe Netflix Original-serie ‘Dead to Me’ belooft comedy met een zwart randje

Netflix Originals kunnen er wat ons betreft niet genoeg komen. De streamingdienst weet zichzelf keer op keer te overtreffen met nieuwe series en films. Denk aan Bird Box, Black Mirror en You. De laatste toevoeging Dead to Me belooft dan ook weer veel goeds.

Dead to Me is niet je standaard gezellige comedyserie. Met de hoofdrollen zit het in ieder geval wel goed. Denk Christina Applegate (Bad Moms), Linda Cardellini (Legally Blonde), James Marsden (The Notebook). Een hele waslijst met grote namen, dus dat acteerwerk zit wel snor.

Geheimzinnig verleden

Het verhaal? Jen, gespeeld door Applegate, ontmoet Judy (Gardellini) in een rouwverwerkingsgroep. Allebei zijn ze pasgeleden hun partner kwijtgeraakt, maar gaan heel anders met hun verdriet om. Ondanks alle verschillen worden ze al snel beste vriendinnen, alleen blijkt Judy een nogal geheimzinnig verleden te hebben…

Sarcasme

Heel de serie zit vol met grappen en een hoop sarcasme, maar het mysterie rondom Judy doet ons een beetje aan Dirty John denken. Of Dead to Me de andere Originals kan evenaren, is nog maar de vraag. Maar de trailer ziet er in ieder geval al goed uit. Vanaf 3 mei staat de comedy op Netflix.

Bron: Glamour | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!