Déjà vu: waarom de laatste outfit van Serena Williams op social media hét onderwerp van gesprek is

serena williams outfit

De sportoutfits van Serena Williams maakt nogal eens wat los. Neem nou de zwarte catsuit die de tennisster afgelopen zomer tijdens de Roland Garros droeg, of de tutu waarin ze verschillende keren speelde. Ook haar kledingkeuze tijdens bij de Australian Open bleef deze ochtend niet onopgemerkt.

View this post on Instagram

Playing solo this time 😉

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena Williams speelde vanmorgen een wedstrijd tegen de Duitse Tatjana Maria in de eerste ronde van de Australian Open. Toch is het niet haar prestatie – in 49 minuten versloeg de Amerikaanse tennisster haar tegenstander – dat vandaag het onderwerp van gesprek vormt. Nee, men heeft het vooral over de mintgroene, strakke playsuit die ze aanhad: haar zelfbenoemde ‘Serena-tard’ die ze het hele toernooi zal dragen. Onder het custom-made Nike-pakje met zwart-witte strepen droeg ze een netpanty (op de foto’s niet heel duidelijk te zien). En ja, dat roept de nodige reacties op.

Toch zijn veruit de meeste reacties positief. En terecht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.