Demi Lovato ruilt haar lange zwarte lokken in voor een korte blonde coupe

Demi Lovato

Met haar lange ravenzwarte haar deed Demi Lovato ons altijd een beetje denken aan die andere Demi. Nu ze rigoureus de schaar in haar lokken liet zetten, is de gelijkenis met Demi Moore ver te zoeken. 

Tegenwoordig gaat Demi door het leven met een ultrakorte, geblondeerde coupe. ‘Ik heb iets gedaan’, schrijft de artiest bij de stoere foto’s die ze deelt op Instagram. Daarbij tagt ze haar kapper Amber Maynard Bolt. Love it or hate it, maar Demi kan het korte haar in ieder geval goed hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato)

Toch niet verloofd

Het lijkt erop dat de zangeres met haar nieuwe coupe ook een oud hoofdstuk wil afsluiten. De afgelopen tijd kwam ze niet erg positief in het nieuws. Ze was verloofd, toen opeens niet meer verloofd en werd het mikpunt van spot tijdens de People’s Choice Awards. Het lijkt erop dat ze zo niet alleen de lange lokken van zich afschudt, maar ook alle ellende van afgelopen maanden.

Zelfvertrouwen

Amber deelt op haar eigen account ook een foto van de achterkant van het kapsel. Daar is te zien dat de achterkant is opgeschoren. Het badass kapsel oogst veel complimenten op Instagram. ‘Als je je haar op zo’n drastische manier verandert, ontdek je nieuw zelfvertrouwen op een manier waarop je dat nooit had verwacht’, schrijft de haarstylist.

Laten we hopen dat het inderdaad een positieve boost in de goede richting is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Brunopress.

 

VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.