Demi Lovato lanceert podcast over mentale gezondheid

Demi Lovato

Demi Lovato is al meermaals openhartig geweest over haar worstelingen met haar mentale gezondheid. Ze vindt het onderwerp zo belangrijk, dat ze het bespreekbaar maakt in een eigen podcast die ze volgende week lanceert. 

De zangeres vertelde in haar vierdelige docu-serie Demi Lovato: Dancing With the Devi eerder al over haar overdosis in 2018. Het incident werd haar bijna fataal. Omdat ze merkt dat velen steun putten uit haar openheid, lanceert ze volgende week een podcast waarin ze ook diep op dit onderwerp en andere belangrijke onderwerpen in zal gaan.

Podcast

Demi Lovato vertelt op Instagram dat haar podcast ‘4DwithDemi’ gaat heten. ‘Ik kan niet wachten tot jullie de eerste aflevering kunnen gaan beluisteren en de gasten te weten komen’, schrijft ze. Naast mentale gezondheid behandelt ze ook actuele onderwerpen, en wil ze ‘gezonde discussies’ voeren met haar gasten.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Meer compassie

Ook wil ze het met haar gasten veel gaan hebben over de LHBTI+-rechten, waardoor ze hoopt meer compassie tussen mensen  te creëren. Welke gasten er allemaal aan zullen schuiven is nog een verrassing, maar de zangeres liet al wel weten dat Chelsea Handler, Jane Fonda, en Jameela Jamil binnenkort te horen zijn.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.