Makes sense: dit is waarom Denise in ‘Temptation’ zoveel Engels praatte

Denise Temptation

Een aflevering Temptation was natuurlijk niet compleet zonder wat Engelse woorden van Denise. Want, no matter what, je wist sowieso dat er wat hippe woorden in de mix werden gegooid. Zelf na haar huwelijksaanzoek zei ze niet gewoon ‘ja’, maar ‘yes, absolutely‘. 

Veel kijkers vroegen zich af of ze een cursus gaf in de taal en het commentaar op Twitter was elke week niet mis. Een irritatiefactor voor velen, maar eigenlijk kan Denise helemaal niet zoveel aan deze switch naar het Engels doen.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Denise Temptation

In gesprek met Girlscene legt Denise uit dat ze heel veel familie heeft in het buitenland en daar elke dag Engels mee praat. ‘Zelf heb ik ook in het buitenland gewoond en heb ik Engelssprekende collega’s.’ Kortom, ze spreekt gewoon ontzettend veel in de taal in het dagelijks leven. ‘Op een gegeven moment is het lastig om je in één taal te kunnen uiten. Marco doet dit ook, maar het valt bij hem minder op.’

Fresh start

Hoewel de roddels bleken te kloppen en Marco behoorlijk de mist in ging met Tahira, zijn de twee nog steeds samen. ‘Hij doet heel erg zijn best om mijn vertrouwen terug te winnen’, sluit Denise af. ‘Hij zegt heel vaak dat hij van mij houdt en dat hij de rest van zijn leven met mij wil delen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!