Déze BN’er wordt de nieuwe Bachelor

Bachelor

Na Gaby Blaaser en prins Charming Marvin helpt Videoland opnieuw een begeerde vrijgezel aan (hopelijk) de liefde van z’n leven. Ditmaal gaat Tony Junior op zoek naar zijn droomvrouw. 

Je zou denken dat Tony Junior, die eerder een relatie had met Maan, als dj de vrouwen aan zijn voeten heeft liggen. Zijn carrière gaat inderdaad sky high, maar dat liefdesleven laat nog te wensen over. Voorwaarde is wel dat een toekomstige partner een beetje relaxt met dat drukke leven om kan gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

‘Mega-ervaring’

“Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen.”

Om die partner te vinden, reist Tony af naar het buitenland waar hij een groep vrijgezelle vrouwen ontmoet. Of ze daar tussenzit is natuurlijk afwachten, maar de dj heeft er in ieder geval enorm veel zin in. “Meedoen aan De Bachelor is voor mij nu al een mega-ervaring. De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.