Déze eis stelde Gaby in ‘de Bachelorette’: ‘Toevallig viel ik diezelfde avond af’

eis de Bachelorette

Oh, oh, oh, het leed wat de nasleep van de Bachelorette heet. Alle mannen lijken nog héél even hun zegje willen doen in de media. En ja, ook de deelnemers die je eigenlijk allang vergeten was. Andre stelt namelijk dat Gaby een nogal bijzondere eis had voor haar potentiële lovers.

Lees ook:
Ook Jordy haalt hard uit naar ‘de Bachelorette’ Gaby: ‘De mazzel’

Ja, voor Andre Montijn moet je misschien weer even diep graven in je geheugen. Hij ging in een van de eerste dates met Gaby en Jordy mee bungeejumpen. Al was toen al duidelijk dat de Bachelorette iets minder aandacht had voor hem dan voor the one that got away.

Eis de Bachelorette

Erg lang mocht André dan ook niet blijven en hij denkt dat zijn leeftijd – hij was met zijn 41 jaar de oudste van het stel – daar iets mee van doen had. Aan indebuurt vertelt hij: ‘Ze vroeg hoe oud ik was en ze was verbaasd dat ik 41 zei. Blijkbaar had ze het productieteam de opdracht gegeven om mannen te casten tot en met 37 jaar. Toevallig viel ik diezelfde avond af.’

Geen match

Máár: Montijn zag ook wel in dat het gewoon simpelweg geen match was tussen hen twee. ‘We hebben nét niet de raakvlakken die ik echt zoek.’ Opvallend is de eis voor de leeftijdsgrens in de Bachelorette wel, aangezien Gaby in de podcast van Kaj Gorgels aangeeft toch maar weer voor oudere mannen te gaan. En wat blijkt? Haar vermeende nieuwe vlam passeert precies wel de magische leeftijd van 40 jaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld: Sanne Bakker
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!