Love Island-kandidaat denkt coronavirus gehad te hebben tijdens opnames

coronavirus Love Island

Nu je binnen moet blijven waar kan, stond het laatste seizoen van Love Island UK misschien nog wel op je watchlist om alles even te vergeten. Toch kwam ook tijdens deze realityserie de realiteit aardig dichtbij. Een van de kandidaten beweert namelijk destijds al het coronavirus te hebben gehad.

Lees ook:
Aha: dit is waarom we programma’s als ‘Temptation Island’ maar blijven kijken

We hebben het over niemand minder dan Shaughna. Via Instagram Stories verklaart ze: ‘Ik ben ervan overtuigd dat ik het coronavirus had in de Love Island-villa.’

Coronavirus Love Island

Waarom ze dat denkt? Nou, omdat ze tijdens de opnames niet alleen hoge koorts had, maar ook nog last kreeg van serieuze ademhalingsproblemen. Hoewel dit natuurlijk maar aannames zijn, blijft Shaughna de komende tijd gewoon thuis. Wat natuurlijk ook het veiligste is om te doen.

Nieuw seizoen

Of de Nederlands/Vlaamse variant een nieuw seizoen krijgt, is nog maar de vraag. De opnames zouden plaatsvinden in augustus, zo werd eerder bekend. Maar of dat nog wel allemaal door kan gaan… Er zijn natuurlijk belangrijkere dingen in de wereld. Een reünie staat als we de kandidaten moeten geloven wel op de planning. Oud-deelneemster Floor liet doorschemeren op Instagram: ‘Die komt binnenkort, verder kan ik er niks over zeggen.’ We gaan er vanuit dat deze hereniging dan misschien al opgenomen is, want in de huidige omstandigheden is zoiets natuurlijk niet mogelijk. We gaan het zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!