Deze Love Island UK-sterren uit het afgelopen seizoen zijn alweer uit elkaar

Love Island

Love Island UK blijft misschien toch wel onze favoriete variant om te kijken. Natuurlijk, de versie uit ons kikkerlandje doet een goede poging, maar kan toch niet tippen aan al het drama van the original. Maarre, welke setjes van het afgelopen seizoen zijn nu nog wel én niet bij elkaar?

Let op: spoilers!

  • Amber en Greg: Deze twee werden tot winnaar gekroond van Love Island UK 2019, maar helaas pindakaas: ze zijn niet lang samen gebleven. Sterker nog, Greg zou haar zelfs gedumpt hebben via een sms. Message! Hun drukke levens zouden de oorzaak zijn van de breuk.
  • Tommy en Molly-Mae: De tortelduifjes kwamen als tweede uit de test en zijn nog steeds dolgelukkig samen. En daar houdt het niet op: ze wonen zelfs al samen in Manchester. Met Elly-Belly natuurlijk.
  • Curtis en Maura: Hoewel Curtis en Maura het rustig aan doen – de danser gaf recentelijk nog aan nog niet klaar te zijn om samen te wonen – zijn ze zeker nog wel een setje. Er gingen een hoop geruchten dat het over en uit zou zijn, maar the love is still going strong.
  • India en Ovie: Ze werden pas laat in het programma een item, maar Ovie bleek een grote favoriet bij het publiek. Goed nieuws: de basketbalspeler en de brunette zijn nog altijd bij elkaar. Aww.
  • Anton en Bella: Dit koppel haalde de finale nét niet, maar ze waren ervan overtuigd dat het wel goed zou komen in de buitenwereld, ook al betwijfelde hun mede-islanders dat misschien. De vriendengroep bleek gelijk te krijgen: Bella en Anton gingen al na vijf weken uit elkaar. Maar blijkbaar no hard feelings, want Anton plaatst pasgeleden nog dit gezellige kiekje met zijn ex en Anna.
  • Harley en Chris: Hij leek het voorgoed verpest te hebben toen hij tijdens een challenge India kuste, maar aan het eind van het programma gingen ze toch echt als koppel de deur uit. Dat was niet voor lange duur: al na enkele weken gooide ze de handdoek in de ring, omdat ze beiden te ‘druk waren met hun eigen kansen’.
  • Jourdan en Danny: Ja, deze hadden we niet helemaal verwacht nadat hij steeds leek te vallen voor de charmes van een andere vrouw, maar Jourdan en Danny zijn gewoon nog bij elkaar! Ook zij wonen inmiddels samen.
  • Lucie en Joe: Lucie en Joe verlieten dan misschien wel niet als koppel het programma – bedoel, de blondine had nog altijd een ding voor Tommy -, maar na de opnames hebben ze elkaar weer helemaal gevonden. Tóch nog voorbestemd voor elkaar.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Love Island
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!