Deze make-up trend maakt een comeback

make-up trend

Na de modeweken in New York, Parijs, Milaan en Londen is fashion month nu officieel voorbij. De eerste week van oktober hebben we zelfs al achter de rug en plots herkennen we de comeback van een make-up trend in alle fashion reports. De dik aangezette eyeliner á la Amy Winehouse mag weer.

Dik, dikker, dikst

Wijlen Amy Winehouse wist namelijk wel raad met eyeliner. Zij droeg haar eyeliner altijd zo dik als een vingertop, inclusief vleugeltje zoals Adele’s cat eye. Nu is de vette eyeliner opnieuw gespot en niet op de minste plek. Op de catwalk van zowel Tom Ford als Tommy Hilfiger paradeerden verschillende modellen met de zware make-up. Wat vind jij van deze comeback?

@graciehartzel in TOM FORD S/S18 Women’s Runway Look 36. #TOMFORD #TOMFORDSS18 #NYFW

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

@selenaforrest in TOM FORD S/S18 Women’s Runway Look 13. #TOMFORD #TOMFORDSS18 #NYFW

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

Queens👑. @georgiamayjagger @haileybaldwin smolder at #TOMMYNOW

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on

.@marthahunt rocks pewter panelling with a @swarovski argent accent. #JulienMacdoanld

A post shared by Julien Macdonald (@julienmacdonald) on

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: HLN, beeld: Instagram, iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.