Deze musthave schoenen horen in de garderobe van iedere vrouw

musthave schoenen

Kan een vrouw óóit te veel schoenen hebben? Nope! Tenminste, wij zijn niet vies van een paar mooie muiltjes, of drie… of gewoon een stuk of dertig. Wij houden maar ál te graag vast aan onze favo quote: shoe shopping is always a good idea, en zo is het maar net. Want zeg nou zelf, al puilen zo ongeveer al je kasten uit, die éne paar schoenen die zo mooi bij je nieuwe outfit staat, moet en zou je toch gewoon hebben?! Ja, en zo gaat dat dan in z’n werking. Herkenbaar, dames?

Allemaal leuk en aardig, maar welke schoenen mogen nou écht niet in jouw kast ontbreken? Wij zetten, om je het allemaal wat makkelijker te maken, de vier meest essentiële modellen voor je op een rijtje. Ik zeg maar zo: weer een goede reden om je geld over de toonbank te gooien, toch?! Here we go.

#1 Ankle boots

We beginnen met een echte klassieker en wat ons betreft by far een van de best te combineren schoenen: de enkellaars. Deze schoen is niet alleen draagbaar onder elke outfit (in de zomer én winter), ook is-ie super elegant en vooral enorm tijdloos. Van hoge tot kleine hak, verschillende kleurcombinaties en materialen, onze shop zit er vól mee!

#2 Pumps

Natuurlijk mocht ook dit puntige schoeisel niet in dit rijtje essentials ontbreken! Waarom? Omdat een paar klassieke pumps gewoon onmisbaar zijn in de garderobe van menig modeliefhebber. Ook al staat comfort bij jou op numero uno en maak jij je liever uit de voeten met een paar platte stappers, met een pump aan je voet ben je helemaal en vogue en stijg je zo lekker boven jezelf uit. En dat is soms precies wat wij vrouwen nodig hebben!

#3 Sneakers

Gewoon een paar lekkere gympen, patta’s, sneakers of hoe je ze ook wilt noemen, aan je voeten. Do we need to say more? De meest comfy schoenen die er bestaan en tegelijkertijd ook zo stylish; wat ons betreft een gouden combinatie. Naar je werk, tijdens een avondje uit of een middag winkelen in de stad, sneakers zijn altijd een goed idee.

#4 Biker boots

En dan, last but not least, de biker boots. Deze stoere laarsjes zijn, hoe kan het ook anders, tegenwoordig niet meer weg te denken uit het mode- en straatbeeld, en ook op de redactie verschijnen we dagelijks met deze beauty’s aan onze voeten. En dan vooral met lekker veel gespen, studs en details. En o ja, je kunt natuurlijk ook kiezen voor boots met een mooie blokhak. Zo geef jij je outfit nét die vrouwelijke touch.

De musthave schoenen shoppen? StyleToday zocht de mooiste exemplaren voor je op. Klik hieronder om te shoppen.

» Schoenen shoppen op StyleToday | Klik hier «