Deze opdracht in ‘WIDM’ was bijna in het water gevallen

opdracht WIDM

Niet zo veranderlijk als het weer, zeggen ze weleens. Ook WIDM heeft aardig wat te verduren gehad qua plensbuien in Italië. Sterker nog, de executie van onze good old Ellie moest kort en bondig vanwege een opkomende storm. En ook déze opdracht was bijna in het water gevallen.

Lees ook:
Waarom steeds meer hints naar déze kandidaat wijzen in WIDM

Even terug naar de eerste proef (want ja, deze puzzel was bijna Expeditie Robinson-waardig). Om te voorkomen dat het slepen nog zwaarder werd op het strand van Val di Cornia, moest het weer wel een beetje mee zitten.

Opdracht WIDM

En ja, deze opdracht in WIDM had dus zomaar anders kunnen verlopen. Rik verklaart in de podcast van het programma: ‘Het is niet te geloven dat we na een reis van tien dagen en héél veel regen opnieuw geluk hebben. We zijn op het strand en het weer had zo veel slechter kunnen zijn, maar het is gewoon prachtig! Dus we zijn heel blij.’

Zoektocht

Niet alleen kijkers, maar ook Rik is ontzettend enthousiast over de zoektocht van de deelnemers naar Nikkie en Tygo. ‘Ik heb hier zó ontzettend veel zin in. Het wordt een hele bijzondere 24 uur die we gaan hebben.’ Want zal het Patrick, Ron, Peggy en Jeroen lukken om de twee binnen 24 uur te vinden en zo te voorkomen dat ze de executie met maar vier kandidaten moeten doen?

Loslaten

De presentator sluit af: ‘Voor het eerst in de geschiedenis van Wie is de Mol? gaan we de kandidaten loslaten. Dat wil zeggen dat we met deze ervaren kandidaten het aandurven om ze een auto en wat aanwijzingen te geven en de bal het werk laten doen (…) Dit is nou echt een opdracht die ik héél graag zelf had willen doen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!