Déze vraag had Buddy fout tijdens de finale van WIDM

Buddy WIDM

Hoewel alle kandidaten de Mol (misschien dan wel op het laatste moment, maar goed) in het vizier hadden, kan er maar één de winnaar zijn. Buddy bleek het strebertje van de klas en had slechts één vraag fout tijdens de laatste test van WIDM. Maar ja, welke was dat?

Lees ook:
Leuk: Zo reageerde Rob toen hij hoorde dat hij de rol van de Mol mocht vervullen

Ergens is Buddy dus de Mol uit het oog verloren. Vrij letterlijk, want de voormalig GTST-acteur heeft in deze opdracht de saboteur niet goed in de gaten kunnen houden. Met dus deze ene foute vraag als gevolg.

Buddy WIDM

De opdracht ‘Kleurrijk’ was misschien wel een van de meest chaotische van dit seizoen. En dat is ook juist waar het mis is gegaan. Buddy laat weten in een video op YouTube ook zelf geïnformeerd te hebben bij de productie wélke vraag hij dan fout had. ‘De vraag ging over de opdracht ‘Kleurrijk’, dus met die autootjes die we moesten turven.’ Vedder moest aangeven waar de Mol stond, maar ja, weet dat nog maar eens te herinneren. Zeker als je een sleutelpositie had en alleen maar kleuren op je afgevuurd kreeg door de portofoon.

Turven

Zijn taak was dan ook turven, turven, turven. Aangezien hij eerder naar deze plek werd gestuurd, kon hij het antwoord op deze vraag dan ook helemaal niet weten. ‘Het ging echt om de eerste of tweede kruising’, aldus Buddy. ‘Ik had het kunnen weten als ik dat had gevraagd, maar dat ben ik vergeten.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!