Hoe dan: Dirty John krijgt tweede seizoen

Dirty John seizoen 2

Nog op zoek naar een spannende serie? Zoek niet verder. Dirty John laat je alle afleveringen op het puntje van je stoel zitten. Hoewel het verhaal een gesloten einde lijkt te hebben, kondigen de makers nu een tweede seizoen aan. Hoe dan?

Let op: spoilers!

Dirty John is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van John Meehan en Debra Newell. Een korte samenvatting: de welgestelde Debra komt via een datingsite in aanraking met John Meehan. Ze is meteen tot over haar oren verliefd op de beste man. De wolf in schaapskleren is namelijk niet alleen razend knappe anesthesist – tenminste dat denkt ze -, maar is ook alles waar ze ooit van droomde. Haar dochters vertrouwen ‘Dirty John’ al vanaf de eerste minuut voor geen meter en gaan op onderzoek uit. John blijkt heel zijn leven al een meesterlijke leugenaar, maar zodra ze hier achterkomen, laat John Debra niet meer los.

Tweede seizoen

Het eerste seizoen eindigt natuurlijk met de strijd tussen dochter Terra en John himself. Meehan overleeft dit niet en daarmee leek het verhaal klaar. Tenminste, dat dachten we. De serie krijgt namelijk nóg een seizoen. Het vervolg zal dan ook gefocust zijn op een nieuwe verhaallijn, met andere personages. Helaas pindakaas, de acteurs zullen dus ook vervangen worden. Netflix verklaart dat met het tweede seizoen een ‘ander en op zichzelf staand verhaal’ volgt. Spannend!

Bekijk hieronder nog de trailer van het eerste seizoen:

Bron: Pretty52 | Beeld: still uit video
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.