Disney dropt sneak peek van ‘Cruella’ en die belooft veel goeds

Cruella

Vanaf 25 mei draait de nieuwe Disneyfilm Cruella in de bioscopen, als de coronamaatregelen het toelaten tenminste. Voor iedereen die niet meer kan wachten, komt Disney nu met een sneak peek. En daar worden we heel blij van!

Sneak peek van Cruella

Cruella de Vil is de favoriete slechterik van veel Disneyfans. En dat wordt waarschijnlijk alleen maar meer als de live-action film Cruella op het witte doek te zien is. Dat ze favoriet is snappen we, want ze is behoorlijk badass. In de nieuwste teaser van Disney zien we hoe actrice Emma Stone alle remmen los gooit voor deze waanzinnige rol.

Emma Stone

Dat Emma een fantastische actrice is, dat wisten we al, maar hiermee bewijst ze ook maar eens dat ze een goede schurk kan spelen. De nieuwe sneak peek duurt slechts 1 minuutje, maar zorgt er wel voor dat we op het puntje van onze stoel zitten dankzij Emma’s performance. Maar deze Emma is niet de enige die opvalt.

Emma Thompson

In deze nieuwe teaser zien we ook een andere Emma, namelijk Emma Thompson. Zij is tweevoudig Oscarwinnaar en kennen we van Love Actually en de Harry Potter-reeks. Ze speelt Baroness Von Hellman. In het verhaal is zij een modekoningin die Estella onder haar vleugels neemt, maar hun relatie loopt na een tijdje helemaal fout. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de evil Cruella naar buiten komt. Spannend!

Live-action films

Voor Cruella bracht Disney al meerdere andere live-action films uit. Denk aan Mulan, Aladdin, Jungle Book, The Lion King en Beauty and the Beast. Naar verluidt komen er nog meer live-action films aan. Zo wordt er gewerkt aan De Kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje en De klokkenluider van de Notre Dame. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: Still