Dít draag je met slecht weer naar een festival

Je kijkt er al maanden naar uit en je hebt alles gepland; van de reis tot je outfits. Het internet staat vol met knappe festivaloutfits, en je bent flink losgegaan tijdens een shopping spree. Zul je net zien, tijdens dat ene festivalletje waar jij bent, komt de regen met bakken uit de hemel. Daar gaan je Coachella-outfits. Je had er niet op gerekend en dus heb je niks achter de hand waarmee je het weer wel kunt trotseren. Wat nu?!

Geen paniek, want ook met regen kun je er on point bijlopen. Nederland kan nogal onvoorspelbaar zijn, dus wees op alles voorbereid. Zelfs als het weerbericht goed lijkt. You never know. Zorg dat je altijd kleding bij je hebt die je tegen kouder weer en regen beschermen. En dat betekent niet dat je in een doorschijnende regenponcho moet rondlopen.

It’s raining

Om er zeker van te zijn dat jij er óók met slecht weer fashionable bijloopt op je favoriete festivals, zijn we op zoek gegaan naar een aantal knappe outfits en items om je door de regen heen te slepen. Van regenjassen tot regenproef schoenen, we hebben het allemaal. Een tip die we je mee willen geven; draag laagjes! Zo weet je zeker dat je het niet koud krijgt. Happy shopping!

Hunter via Zalando € 109,95
Rains via The Little Green Bag € 95,-
Tommy Hilfiger via De Bijenkorf € 99,90

Meer festivalitems shoppen? Check StyleToday.nl!