Dit is hoe succesvol je dit jaar gaat worden volgens je sterrenbeeld

succesvol sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt veel over hoe je als persoon bent. Niet alleen kunnen bepaalde karaktereigenschappen eraan gelinkt kunnen worden, maar het zegt ook iets over hoe succesvol dit jaar voor je wordt. It’s written in the stars.

Ram

Je neemt impulsieve beslissingen als die goed voelen, ook op het gebied van liefde. Maar op carrièregebied ben je eigenlijk een stuk rustiger. 2019 is het jaar dat je eindelijk op de goede plek zit qua werk en studie. Vanaf de herfst kan het wel weer gaan kriebelen. Misschien is een cursus een idee? Zo kun jij jezelf verdiepen zonder meteen een compleet andere weg in te slaan.

Stier

Wanneer je ergens je zinnen op hebt gezet zal het gebeuren ook. Halverwege het jaar kan het zijn dat je doelen iets verslappen. Dat geeft niet, want dat is juist het moment dat er andere dingen op je pad komen. Geen zorgen als je je doelen niet haalt, want uiteindelijk zul je blij zijn met hoe je jaar verloopt.

Tweelingen

Je hebt je toekomst al helemaal uitgestippeld. Dit jaar verloopt alleen net iets anders dan je gepland hebt, wat best even pijn kan doen. Aan het einde van het jaar heb je toch vrede met hoe het allemaal is gelopen. Volgend jaar weer een kans!

Kreeft

Je bent dichterbij dan ooit om je dromen te verwezenlijken. Het afgelopen jaar heb je heel hard gewerkt voor die droombaan. Maar wil je dit wel echt? Vergeet de mening van anderen, status of wat zogenaamd goed op je cv staat. Jij bent de enige die weet wat goed voor je is. Go for it.

Leeuw

Dit jaar ga je het helemaal anders doen. Je stopt met je studie of begint met een eigen bedrijfje. In augustus krijg je een dipje. Dat is ook het moment dat het in de liefde wat minder gaat. Je zit er even helemaal doorheen, maar je bent veel sterker dan je misschien denkt.

Maagd

Omdat je een stabiel leven hebt, gooi je het dit jaar over een andere boeg. Als je al een tijdje werkt, wil je weer gaan studeren en als je studeert wil je juist misschien meer werkervaring op doen. Twijfel daar niet over. Wat is het ergste wat er kan gebeuren?

Weegschaal

Je zit het liefst niet te lang stil en wil snel een nieuwe stap zetten. Vraag je wel af waarom je bepaalde stappen wil zetten. Omdat het leuk staat op je cv of om andere mensen jaloers te maken? Dan is het geen goede stap. Ga er alleen voor als jij dat echt wilt en denkt dat je ergens op je plek gaat zijn. Maar wees niet te onzeker, want uiteindelijk kom je er wel.

Schorpioen

In het voorjaar staat iets meer uitdaging op je te wachten. Een zoektocht naar een nieuwe baan kan wat jou betreft niet snel genoeg gaan. Probeer toch geen overhaaste beslissingen te nemen. Je geduld wordt dan wel op de proef gesteld, maar uiteindelijk zul je daarvoor beloond worden.

Boogschutter

Je bent een ondernemend type, maar eigenlijk heb je er nooit over na gedacht om je eigen bedrijfje te starten. Waarom niet? In het najaar durf je de stap wel te maken, maar als er iets anders op je pad komt vind je het ook niet erg.

Steenbok

De eerste helft van het jaar ga jij als een speer. Je zet grote stappen en je kunt zomaar op weg zijn naar de top. Helaas gaat de tweede helft iets stroever. Waarschijnlijk omdat je dan afgeleid wordt door mannen, uitgaan en andere leuke dingen. Je verveelt je in ieder geval niet. Bedenk goed: wil je succes of wil je lol?

Waterman

Je verveelt je snel op werk of tijdens je studie, dus tijd om meer uit het leven te halen. Weet dat het niet altijd meer hoeft. In de zomer vind je je passie terug. Je beseft je dat je die rustige periode nodig had, want nu komt er echt een drukke periode aan.

Vissen

Je hebt weinig moeite met het vinden van een baan. En als je al een tijdje werkt komt er snel iets anders op je pad. Dit jaar geef je veel geld uit aan grote dingen dit jaar – huis, meubels, een reis wellicht – dus haal je zakelijke kant naar boven en kom voor jezelf op als het tijd is om over je salaris te onderhandelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: iStock
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.