Dit leuke kledingitem is dé trend voor dit najaar

trend najaar

Je garderobe updaten voor het najaar, maar geen idee waar je moet beginnen? We snappen dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Gelukkig heb je door deze trend maar één nieuw item nodig.

Want hoewel je het zwarte leren jasje natuurlijk al jaren zodra het wat kouder wordt weer uit de kast haalt, is deze variant een echte eyecatcher. Dit najaar zie je het kledingstuk namelijk vooral in heel veel felle kleuren.

Vrolijk

Dus mocht je wel een vrolijke noot kunnen gebruiken in deze grauwe dagen, dan is dit de oplossing. De (vegan) gekleurde jassen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en je maakt hiermee meteen van elke outfit een feestje. En ook nog eens: super veelzijdig. Want of het nu over een jurkje is of voor bij een wat stoerdere look, het kan allemaal!


Bron: Libelle | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!