Dit wil je: je kunt nu op WIDM-tour door Georgië

Eerste kandidaat WIDM

Je mag dan nog niet zelf kunnen deelnemen aan Wie is de Mol?, maar je kunt nu wél net doen alsof. Met deze tour door Georgië bezoek je alle plekken uit het populaire programma en voel je je toch nog een beetje kandidaat.

Deze trip heeft ook veel weg van het programma, doordat je ook verschillende opdrachten moet doen. Net echt dus. Het idee komt van Willem van Houten en Evert Brolsma, omdat zij van mening zijn dat ook de ‘gewone’ burger de ervaring van dit bloedstollende spel zou moeten kunnen ervaren. Daar kunnen we het niet meer mee eens zijn!

Geen Mol

Maar of er nu ook echt een Mol aanwezig is… Dat niet: maar wel moet je op zoek naar aanwijzingen en alles zo goed mogelijk uitvoeren. Eén van de teams wordt aan het eind van de rit tot winnaar gekroond en je komt op de meest prachtige plekken door heel Georgië. ‘De Lada’s, Sovjet-auto’s, geven de ervaring een ongekende authenticiteit’, vertelt Evert. Boeken? Dat doe je hier!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron LINDA.nieuws | Beeld ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.