Dit wil je: Lize Korpershoek veilt een meet & greet met kat Dirkie voor Serious Request

lize korpershoek

Wie kent ‘m niet: Dirk, de kat van Lize Korpershoek. Wekelijks spot je ‘m in VIVA, maar ook op Lize’s Instagrampagina komt het harige poezenbeest regelmatig voorbij. Heb jij ‘m ook altijd al eens willen ontmoeten? Dat zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden, want Lize veilt een meet & greet met Dirk voor Serious Request.

Als we de veilingsite van 3FM mogen geloven is dit ‘misschien wel de meest bijzondere meet & greet van de 3FM Serious Request veiling.’ De beschrijving luidt als volgt: ‘Het wordt gezellig en ontzettend knuffelig. Gezellig met model, videomaker en columniste Lize Korpershoek en knuffelig met kat Dirk. Volgens Lize kan hij niet alleen trucjes en schattig zijn:  ‘hij doet alles wat je van een kat hoopt dat hij doet’. Dat belooft wat. Je mag trouwens ook nog iemand meenemen. Dubbel geluk!

Het hoogste bod voor de ontmoeting met de kat staat inmiddels al op € 225,-. Je mag dan met twee personen kennismaken met Dirk en Lize. De pluizige meet & greet vindt plaats in het centrum van Amsterdam en de datum is in overleg.

Meebieden? Klik hier voor het veilingitem.

Wekelijks vind je de rubriek Adviezen van Lize in VIVA en op VIVA.nl. Ook een prangende levensvraag voor Lize? Mail naar redactie@viva.nl en check Lize’s YouTubekanaal voor meer advies.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.