Dít zijn de 5 meest trendy haarkleuren van dit voorjaar

trend haarkleuren

Nu de lente weer in volle gang is, is het voor jou misschien ook wel de hoogste tijd om je lokken weer te voorzien van een spiksplinternieuw én trendy kleurtje. Interesse? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar de meest hotte trends van dit voorjaar. StyleToday zette alvast vijf van hun favorieten voor jullie op rij. Get inspired!

#1 Bronde

Blond? Nope. Bruin? Nee. Het is een mix van beide, verpakt in één geweldig mooie kleur: bronde. Een gevalletje best of both worlds, zullen we maar zeggen! Een perfecte middenweg voor blondines die de overstap naar bruin nog ietwat heftig vinden, en andersom natuurlijk. Het fijne aan deze trendy kleur? Hij staat (nou ja bijna dan) iedereen!

#2 Ash brown

Ash brown, deze tint is dé oplossing voor de dames onder ons die maar al te graag mee willen doen met de grijze rage, maar tóch nog niet helemaal overtuigd zijn. Vooral als de ondertoon van je huid een koele kleur heeft is deze haartrend een echte aanrader!

#3 Blorange

Een trend voor de echte lefgozers onder ons: blorange. Deze perzikachtige kleur is een soort combinatie van oranje tinten en blond, en je kunt wel stellen dat dit een haarkleur is om de show mee te stelen! Durf jij deze rossige look aan?

#4 Sandy blonde

Iets wat anno 2017 weer helemaal hot is op het gebied van haar? Zandkleurig blond! En denk dan vooral aan de tinten die héél dicht bij de peper- en zoutkleur aanliggen. Heb je een frisse ondertoon in je huid? Of ben je juist een wat warmer type? Dan kun je sandy blonde prima rocken!

#5 Copper fades

En last but not least: deze copper fades, oftewel koperkleurige balayage, gaan we dit voorjaar én deze zomer nog veel terugzien. Wij zijn in love! Ook al zijn deze behoorlijk warme tinten héél wat anders dan de vele ash en grijze haartrends van het moment, het is zeker niet minder mooi.

Lees ook:

Op deze sandaaltjes stap je de hele zomer door
Hold up! Je kunt dus afvallen terwijl je in bad ligt