Zo ziet de geadopteerde dochter van Tom Cruise en Nicole Kidman er nu uit

dochter Tom Cruise en Nicole Kidman

Tijd voor een kleine trip down memory lane. Herinner je je het tijdperk Tom Cruise en Nicole Kidman nog? De twee wereldberoemde acteurs waren getrouwd van 1990 tot 2001. Hun geadopteerde zoon en dochter bleven uit de spotlights, maar op Instagram is er nu een foto opgedoken van Isabella. 

Even een opfrissertje: Connor Cruise (26) werd in 1995 geadopteerd door Tom en Nicole. Drie jaar eerder adopteerden ze hun dochter Isabella (28). Toen het Hollywoodpaar uit elkaar ging, behield Cruise de voogdij over de kinderen.

Volwassen kinderen

Eerder dook er plots al een foto op van Connor. Hij werd onherkenbaar gefotografeerd tijdens het uitoefenen van zijn grote hobby: vissen. Isabella, die momenteel door het leven gaat als Bella, deelt díe passie niet, maar is helemaal into kunst.

Op haar Instagramaccount deelt Bella dan ook geregeld foto’s van haar eigengemaakte kunstwerken, die ze verkoopt op haar eigen website. In haar biografie omschrijft ze zichzelf simpelweg als ‘artist, human’,  maar een foto van zichzelf deelt ze nauwelijks. Tot nu, that is.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto Isabella

En da’s uitzonderlijk, gezien ze haar kunst vrijwel compleet anoniem aan de man brengt. Bella leidt een rustig leven buiten de schijnwerpers en haalde pas in 2015 de krantenkoppen vanwege haar huwelijk met acteurMax Parker. Ze lanceerde in februari 2018 een kledinglijn genaamd BKC (Bella Kidman Cruise), maar ondanks deze levenskeuzes weet ze nog steeds een vrij anoniem bestaan te leiden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: People | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.