Douwe Bob en vriendin Anouk zijn uit elkaar

Douwe Bob Anouk

Douwe Bob was sinds 2018 – met tussenpozen – dolgelukkig met zijn Anouk. Helaas is het nu (weer) over en uit: de zanger en zijn vriendin zijn uit elkaar. Is de breuk ditmaal wél definitief?

In gesprek met Grazia maakt Douwe bekend dat hij en Anouk op dit moment niet samen zijn. ‘Ik hou veel van een vrouw en zij van mij, maar het is soms even moeilijk’, aldus de artiest, die voluit Douwe Bob Posthuma heet.

Zielsverwanten

De zanger sluit echter niet uit dat ze nog bij elkaar komen. ‘Je weet niet hoe dingen gaan. Ik geloof dat we zielsverwanten zijn. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden. Maar ik gun haar het beste. Als zij nu een leuke gast tegenkomt, denk ik serieus dat ik heel gelukkig voor haar zou kunnen zijn.’ Afgelopen januari deelde Douwe voor het laatst een foto met Anouk. ‘Mijn vrouwen’, schreef hij bij de foto waar ook hondje Tammy op staat.

‘Chanson’ over breuk

Het nummer Was It Just Me op zijn nieuwe album Born to Win, Born to Lose, dat afgelopen vrijdag uitkwam, gaat over zijn ex. ‘Het is volgens mij één van de mooiste nummers die ik ooit heb geschreven, een zware break up-song. Wat dat betreft ook de vreemde eend in de bijt, want de rest is vrij positief. Ik ga het ook vertalen in het Frans, omdat het qua melodie bijna een chanson is en het gewoon past.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

 

Bron: Flair | Beeld: Brunopress