Drama alert: Kanye West ontvolgt Kim Kardashian op Twitter

kim kardashian en kanye west

Het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West had al langere tijd een grimmige sfeer. In februari vroeg de zakenvrouw de scheidingspapieren aan en nu de scheiding rond is, heeft Kanye zijn ex-vrouw en haar familie ontvolgd op Twitter.

Bye bye…

De rapper heeft voorgoed afstand gedaan van zijn verleden door zijn Twitteraccount op te schonen. Hij besloten om naast zijn ex-vrouw, ook haar zussen Khloé en Kourtney Kardashian, haar halfzussen Kylie en Kendall Jenner en zijn ex-schoonmoeder Kris niet meer te volgen op Twitter. Kanye West volgt zijn Kim Kardashian nog wel op Instagram. De twee ex-tortelduifjes stapten in 2014 in het huwelijksbootje. Het huwelijk strandde een aantal maanden geleden. Samen hebben ze vier kinderen: North (7), Chicago (3), Saint (5) en Psalm (2).

Nieuwe vlam

Ook blijkt dat Kanye een nieuwe relatie heeft volgens ingewijden van de Kardashian-familie. De rapper is tegenwoordig aan het daten met het Russische topmodel Irina Shayk en zou zijn 44e verjaardag met haar hebben gevierd in Zuid-Frankrijk. ‘Kanye en Irina zien elkaar. Het is casual op dit moment, maar ze vinden elkaar leuk’, vertelt een anonieme bron aan de Amerikaanse entertainmentwebsite. ‘Het is nu een paar weken aan de gang.’ De twee tortelduifjes kennen elkaar al een aantal jaren.

Angst

Een paar dagen geleden kwam naar buiten dat Kim Kardashian vreest voor de reactie van haar ex-man als zij met iemand aan het daten is. Een insider zei tegen The Sun dat de zakenvrouw hoopt dat Kanye als eerste met iemand gaat daten. Dat is in ieder geval gelukt.

Openheid

Nu de scheiding afgerond is, kan Kim eindelijk weer rustig ademen. In de laatste aflevering van Keeping up with the Kardashians doet ze een boekje open over het einde van hun huwelijk. Ze zegt: ‘Ik zag mezelf nooit als eenzaam, ik dacht altijd dat het helemaal oké was. Ik had mijn kinderen en een man die van staat naar staat reisde. Ik stapte bij hem in en was daar oké mee, totdat ik dit jaar 40 werd en besefte dat ik niet een man wil die altijd in een andere staat dan ik woont. Ik besefte dat Kanye en ik op ons best zijn als we apart van elkaar wonen, en dat vind ik verdrietig. Dat is niet wat ik wil.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Nu.nl en AD | Beeld: Getty Images North America