Dresscode-stress? Zo kleed jij je smart casual

Vandaag hebben we weer een dresscode waar we iets meer uitleg bij nodig hebben. We bespreken vandaag de dresscode smart casual. Dus heb je geen idee wat het inhoudt en heb je kledingstress omdat je niet weet wat wel en wat niet te dragen? Met andere woorden: ben jij in need of a little explanation? Dan ben je op het juiste adres! Wij leggen je tot in de details uit wat het precies inhoud en de do’s op gebied van deze dresscode.

Casual zit al in de naam van de dresscode en dat is precies hoe jij je kunt kleden. We hoeven ons niet in cocktailjurkjes te hijsen en we hoeven ook zeker geen veren op ons hoofd. Je kleedt je gewoon lekker casual, maar met een chique touch. We combineren onze kleding op een trendy manier, mits het goed bij elkaar past en netjes oogt. Helaas moeten we onze panterbroek deze keer toch echt thuislaten. De kleding die je draagt met deze dresscode ligt aan het soort gelegenheid waar je naartoe gaat. Kleed je daarom ook altijd gepast naar de gelegenheid zodat je niet te overdressed aankomt.

We’re very casual. It’s more relaxed that way

Maar wat trekken we aan? Geen zin om de hele dag in een strakke kokerrok te lopen met een wit T-shirt? Het is heel erg makkelijk om wat spice toe te voegen aan je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een gingham blazer met een subtiel kleurtje erin of een paar slingback pumps in een andere kleur dan zwart en wit. Deze kleine details zorgen ervoor dat je binnen de dresscode blijft, maar je niet verandert in een grijze muis. Deze dresscode is supermakkelijk en gepast voor bijna elke gelegenheid! Wij hebben wat leuke items uit de shop gekozen, zodat jullie de smart casual-dresscode ook kunnen rocken.

Sandro
DE BIJENKORF
€ 325,00

Mango
WEHKAMP
€ 35,99

River Island
RIVER ISLAND
€ 40,00

Sacha
WEHKAMP
€ 89,99

Ganni
DE BIJENKORF
€ 279,00

Meer casual outfits shoppen? Check de webshop van STYLETODAY!