Drew Barrymore meldde zich dankzij Bridgerton weer aan op online datingapps

Drew Barrymore

De wereld verlangde collectief weer naar ouderwetse romantiek na het zien van Netflix-hit ‘Bridgerton’. Voor Drew Barrymore was het alle reden om apps als Tinder en Happ’n toch nog een kans te geven. 

De woorden ‘I burn for you’ maakten diepe indruk op Bridgerton-minnend publiek. Ouderwetse hofmakerij, smachten naar de ander, geheime en onmogelijke liefdes: probeer maar eens naar de serie te kijken zonder spontaan te verlangen naar zo’n spannend liefdesleven. De hoogoplopende romantiek liet Drew Barrymore in ieder geval niet ongemoeid.

Niet op de ouderwetse manier

De 46-jarig actrice vertelt in een interview met James Corden dat ze dankzij de serie zelf ook niet meer droog staat. Dat heeft volgens haar echter niks te maken met de steamy seksscènes. Dat misverstand wil ze graag uit de wereld helpen. ‘Mensen denken dat ik vanwege de opzichtige seks weer op de datingapp-trein ben gesprongen. Dat was het niet. Het was een raar soort acceptatie van het feit dat ik waarschijnlijk niet iemand op de ouderwetse manier ga ontmoeten. Ik ben niet hard op zoek, maar door het zien van de serie kwam bij mij het besef dat ik de moderne wereld moet accepteren omdat ik zo ouderwets ben.’

Gemene stiefmoeder

Vijf jaar geleden scheidde Drew van haar toenmalige man Will Kopelman met wie ze twee dochters kreeg. Toen liet ze weten dat ze vooral op zoek is naar een grappige partner. ‘Ik wil gewoon lachen. Dat is altijd mijn grootste criterium geweest.’ Met het feit dat ex Will inmiddels de liefde vond in de vorm van de 33-jarige Vogue-director Alexandra Michler heeft ze geen enkele moeite. Integendeel. ‘Ik ben blij dat ik kan vertellen dat hij onlangs is verloofd en ik voorzitter ben van haar fanclub. Dat ze geen gemene stiefmoeder is, is de grootste zegen die ik kon krijgen. Ze is zo geweldig. Ik wil dat hij gelukkig is.’

Laten we voor Drew hopen dat ze binnenkort op Tinder haar eigen Duke met wie ze een spannend liefdesavontuur zal beleven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Getty
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.