Droevig nieuws voor Rowena Baierl: ‘Onze baby is gestopt met groeien’

Rowena Baierl miskraam

Ontzettend droevig nieuws voor Rowena Baierl en haar vriend: de zwangerschap is uitgelopen op een miskraam. Dat laat Rowena in een openhartige post weten op Instagram.

Miskraam voor Rowena Baierl

“Een aantal weken geleden hebben wij het intens verdrietige nieuws ontvangen dat onze baby is gestopt met groeien en hebben wij met pijn in ons hart al afscheid moeten nemen van ons lieve zoontje. Wij proberen dit in alle rust een plekje te geven in ons leven…”

Tekst gaat verder onder foto.

Eind april kondigde Rowena Baierl haar zwangerschap aan op social media. Ze schreef toen: ‘Met veel blijdschap mogen we het eindelijk zeggen. Wij verwachten ons eerste kindje. Heel dankbaar voor dit wondertje!’ Eind november zou ze zijn uitgerekend.

Temptation Island VIPS

Rowena deed samen met haar mede-Utopiaan Ruud mee aan Temptation Island VIPS. Hoewel de relatie stand leek te houden ondanks alle beproevingen in het programma, ging het koppel een tijd later toch uit elkaar. ‘We zijn beide bezig met persoonlijke processen, waarbij we alle tijd en energie momenteel in onszelf willen steken’, liet de brunette destijds weten.

Nieuwe vlam

Ze is dan ook al enige tijd weer gelukkig met haar nieuwe vlam. In juni vorig jaar kondigde Rowena aan de liefde van haar leven gevonden te hebben. Verder laat ze maar weinig los over hem.

Bron: LoveReality.nl
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.