Droomvacature: je kunt nu flamingo’s verzorgen op de Bahama’s

flamingo's

We hebben er behang, schilderijen, knuffels en kussens van. Kortom: we zijn gek op flamingo’s. Is de roze vogel jouw lievelingsdier en zou je het toevallig ook niet vervelend vinden om te verhuizen naar een Caraïbisch eiland? Dan hebben we wellicht jouw droombaan gevonden.

Alleen al de locatie maakt deze baan de beste ooit. Je zal namelijk werken in het beschermde natuurreservaat van Baha Mar, een gigantisch resort op de Bahama’s. Daar word je CFO: Chief Flamingo Officer. Dat houdt in dat je de beesten verzorgt en uitleg geeft aan bezoekers over het reservaat en de wilde dieren in de Bahama’s.

Zie je het werk wel zitten? Aanmelden kan tot 28 februari. Maar let op: niet iedereen kan zomaar in het reservaat aan de slag; enige kennis op het gebied van dieren is een vereiste (denk aan een diploma in zoölogie). Ook heb je vijf jaar ervaring nodig in het verzorgen van exotische dieren. Nog steeds enthousiast? Meld je hier aan.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron The Sun | Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.