Hoe leuk: Will Ferrell en Zooey Deschanel maken iconisch duet in ‘Elf’ na

duet Elf

Nu we toch aan huis gekluisterd zijn, kunnen we niet veel meer dan op de bank zitten met een lekkere kerstfilm. Elf mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje, want dé manier om christmas cheer te verspreiden, ‘is singing loud for all to hear’. Will Ferrell en Zooey Deschanel zongen daarom opnieuw hun iconische duet.

Je herinnert je vast nog wel de scène waarbij Buddy (Will Ferrell) en Jovie (Zooey Deschanel) onder de douche samen Baby, It’s Cold Outside vertolken.

Duet Elf

De twee acteurs kwamen opnieuw (op veilige afstand natuurlijk) samen om deze scène na te maken. Nee, niet inclusief de akoestiek van de badkamer, maar gewoon vanuit hun eigen woonkamer. Dit deden ze tijdens een virtuele table read, waarbij ze het script dus voorlazen. Maar alles voor een goed doel: de kaartverkoop kwam ten goede aan de Democratische Partij van Georgië. Dit in de aanloop naar de verkiezingen van de Senaat van 5 januari in de Verenigde Staten.

Nostalgie

Voor ons vooral leuk om nog even de twee spelers bij elkaar te zien én ze te horen zingen natuurlijk. Ook Zooey zelf was enthousiast. De actrice schrijft op Instagram: ‘Ik vond het geweldig om herenigd te worden met de cast en al onze zeer speciale gasten.’ Vervolg op Elf, anyone? Wij zien het wel zitten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: PopSugar | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!