Duncan er wat van: Chantal Janzen deelt te zoete video van zoontje Bobby

Chantal Janzen heeft wel vakar hilarische Instaposts en deelt nu weer een mierzoete video van haar zoontje Bobby. Mocht je de megalieve video gemist hebben, scroll dan vooral verder. Heerlijk kijkvoer voor deze maandag!

Move like Bobby

Baby Bobby is pas 11 maanden, maar heeft al goede moves voor z’n leeftijd! En weet in het laatste Instagram filmpje van zijn moeder opnieuw de show (en onze harten) te stelen.

‘Bob’s favo nummertje, weet je’

‘Effe ’n Arcade-tje trekken’, schrijft Chantal bij de video van Bobby die #lekkergaat op het nummer van Duncan Laurence. De kleine man zit op een bank, terwijl hij helemaal opgaat in het liedje. En kleine dansmoves doet. De presentatrice sluit haar posts altijd af met bijzonder grappige hashtags. ‘Bob’s favo nummertje, weet je’, springt er in dit geval tussenuit, is onze favoriet. Uit haar hashtag blijkt dat dit – het tafereel op de video – inmiddels dagelijkse kost is geworden. Wij zijn benieuwd (en kijken uit) naar de volgende video! Keep ‘em coming.

Ook leuk: zanger Jim Bakkum reageert onder het bericht dat het bij hem thuis niet anders is. ‘Hier hetzelfde. Elke dag’, laat hij weten. En daarmee zijn ze niet de enige, het nummer doet het al weken enorm goed. Zo kwam het laatst binnen op nummer één in de Nederlandse hitlijsten én won onze Duncan er het Eurovisiesongfestival mee. Maar dat heb je vast niet gemist, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: ANP
Gina is 30 lentes jong, freelance creatieveling en vraagt altijd ‘waarom’? Ze pent en produceert voor print en online, thuis, op kantoor, in de studio of vanuit een zonnig oord (Bali baby) mét dochter Mex (2) aan haar arm of om haar nek. Schrijfspecialisaties? Het wel en wee van #momlife, relatieperikelen (vriendschappen vallen daar ook onder, immers ook een relatie), hippe hotspots en dirty talk, s-e-x.