De echte Gooische meisjes komen terug als echte Gooische moeders

echte Gooische moeders

’t Gooi blijft kennelijk een reservaat dat kijkers mateloos blijft fascineren. Het is al 12 (!) jaar geleden dat de vriendinnen Bo Wilkes, Pauline Wingelaar, Kimberly Bosman, Florine Hofstee en Leslie Keijzer met hun Vespa’s, Uggs en hete aardappel vooroordeel na vooroordeel over inwoners van ’t Gooi ruimhartig bevestigden.

Daar kunnen we flauwe grapjes over maken, maar smullen waren al die Gooische avonturen wel. Nu zijn we 12 jaar verder en zijn de echte Gooische meisjes getransformeerd in echte Gooische moeders.

Tegenslagen

Pauline Wingelaar (toch een beetje the leader of the pack) kondigt het goede nieuws aan. ‘Het hoge woord is eruit hoor. Dit keer niet meer als ‘meisjes’, maar als moeders in de serie ECHTE GOOISCHE MOEDERS!!!’

In de nieuwe realityserie wordt duidelijk dat ook het leven van een Gooische moeder tegenslag kent. Leslie worstelt met angstige en sombere gevoelens na de bevalling van haar zoon. Kimberly heeft een succesvolle beautysalon, maar heeft het als single moeder niet makkelijk. Pauline geeft een inkijkje in het inmiddels twee jaar durende vruchtbaarheidstraject waar ze in zit nu ze een derde kindje probeert te krijgen.

Liever verwend dan verwaarloosd

Eén ding is zeker: de meiden die leefden bij het credo ‘liever verwend dan verwaarloosd’ zijn volwassen geworden. Gelukkig blijft de glitter en glamour getuigde onderstaande baljurken-foto voor Chateau St. Gerlach ongemoeid.

De serie is vanaf 4 november te zien op Videoland. Tot die tijd kun je alvast even gluren op het Instagramaccount om te zien hoe het de vriendinnen nu vergaat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.