Eens iets anders: dineren in een onderwaterrestaurant

onderwaterrestaurant

Ben je toe aan iets anders en heb je geen Titanic-fobie? Dan is het leuk om in dit onderwaterrestaurant eens een vorkje te prikken. Een minor detail: je moet er eerst voor naar Noorwegen. Maar dan heb je ook wat.

De naam van het restaurant is ‘Under’ (passend hoor) en ligt aan de kust van Lindesnes, het zuidelijkste punt van Noorwegen. Alleen de ingang is boven water, maar de rest van het gebouw ligt 5 meter onder de zeespiegel. Het interieur is sober, passend bij het uitzicht op de onderwaterwereld. De muren zijn een halve meter dik, wat nodig is om voldoende weerstand te bieden tegen het ruige water voor de kust van Noorwegen.

Doorpakken

Voor een avondje vissen kijken moet je wel diep in de buidel tasten. Gemiddeld is de rekening ongeveer 400 euro per persoon. Zien hoe het eruit ziet? Bekijk het filmpje hieronder:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: dearchitect.nl, welingelichtekringen.nl | Beeld: Pexels
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.