Dit zijn de eerste kandidaten van Expeditie Robinson 2017

expeditie robinson

De eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn bekend. Vier (nog) onbekende deelnemers zullen meedoen in de strijd om Robinson 2017 te worden.

Bron en beeld RTL en iStock

Dit jaar doen er naast de BN’ers ook onbekende Nederlanders mee aan Expeditie Robinson. Uit alle aanmeldingen werden honderd mensen geselecteerd om tegen elkaar te strijden om een plek in het programma. Dit zijn de vier kandidaten die zijn overgebleven en het moeten opnemen tegen de BN’ers.

expeditie robinson 2017

V.l.n.r.:

 1. Herold Dat
  Herold brengt als zzp’er zijn kennis over op gebied van discipline, zelfredzaamheid en reflectie. Hij is 22 jaar werkzaam geweest bij defensie en heeft op hoog niveau aan wielrennen gedaan. Daardoor kan hij wel tegen een stootje en is hij gewend om in groepsverband te handelen. Hij is een echte leider.
 2. Carlos Platier Luna 
  Carlos is als judoka zowel fysiek als mentaal sterk. Hij is niet op zijn mondje gevallen. Zowel in zijn eentje als in een team kan hij goed overleven. Carlos is een doorzetter die absoluut niet zal opgeven.
 3. Imke Wieffer
  Imke is verloskundige en heeft op hoog niveau volleybal gespeeld. Ze is niet de eerste Robinson-kandidaat in haar familie: haar moeder bereikte in 2006 de finale. Imkes doel is dan ook om nóg verder te komen en te winnen.
 4. Marlé Janssen 
  Marlé’s werkt als negotiator bij de politie. Daar moet ze altijd onderhandelen onder stress. Haar geheime wapen is dan ook haar mond. Marlé vertrouwt niemand en is van plan het spel tactisch te spelen.

Carlos, Herold, Imke en Marlé worden de eerste dagen van de expeditie op een apart eiland gezet. Óf, wanneer en hoe zij samenkomen met de BN’ers is dan nog de vraag…

De eerste aflevering van Expeditie Robinson wordt op donderdag 7 september uitgezonden op RTL 5.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.