Zien: eerste teaser van ‘Ferry’ brengt ons terug in de ‘Undercover’-tijd

teaser Ferry de film

Het commentaar was flink na het tweede seizoen van Undercover. Want waarom was Ferry maar zo weinig in beeld? Om al de opmerkingen voor te zijn, komt Netflix met een hele film rondom het personage van Frank Lammers. En de eerste teaser belooft al veel goeds; Thank you ‘Ferry’ much.

We gaan namelijk terug in de tijd. Het is het jaar 2006, Amsterdam. Ferry is natuurlijk nog een stuk jonger, maar ook toen al werkzaam in de drugswereld.

Teaser Ferry

Bouman gaat aan de slag voor hasjbaron Ralph Brink. Wanneer de bende bruut wordt overvallen, raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Alle sporen wijzen naar een groepje kampers in Brabant en aan Ferry de schone taak om de daders op te sporen.

Brabant

Hoewel Ferry geboren en getogen is in het zuiden van het land, ontvluchtte hij zijn geboortestreek jaren geleden. Het weerzien met zijn familie? Ongemakkelijk en stroef. Het leven op de camping? Weer even wennen. En de ontmoeting met Daniëlle? Veranderde alles. ‘Jongen, ik zal u zeggen: het was allemaal prima, fenomenaal. Kon niet beter. Totdat ik haar zag.’

Spanning en sensatie

We weten al van de eerdere seizoen van Undercover dat je continu op het puntje van je stoel zit. Ook de eerste beelden van de teaser geven je precies dat. Zeker als je weet dat Ferry uiteindelijk moet gaan kiezen waar zijn loyaliteit ligt. En met zo’n sterrencast, kan het niet anders dan een keigoede film worden. Want we zien niet alleen Huub Stapel, Monic Hendrickx en Raymond Thiry terug in de prequel van de hitserie Undercover, maar ook onder meer Yannick van de Velde en Maarten Heijmans maken hun opwachting.

Releasedatum prequel Undercover

Wanneer de film precies op Netflix verschijnt, is nog niet helemaal duidelijk. Aan het einde van de teaser zien we slechts ‘binnenkort’. Maar ja, is dat volgende week, volgende maand, volgend jaar? We zullen in ieder geval nog even geduld moeten hebben en het moeten doen met deze teaser van ‘Ferry’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: AD, ANP | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!