Egbert-Jan Weeber ontwerpt eigen t-shirt

We admit: het liefst zien we Egbert-Jan Weeber natuurlijk zónder shirt, maar zijn eigen ontworpen t-shirts voor Stichting Monkey Business staan hem vast ook erg goed!

Wij wisten het niet, maar naast dj en acteur is Egbert-Jan Weeber ook nog een enorme creabea! De oppermonkey van Stichting Monkey Business wist dit wel en duwde zijn ambassadeur een potlood in zijn hand. De opdracht: ontwerp een t-shirt voor de charity webshop van Stichting Monkey Business. Deze Stichting beschermt de orang-oetan. Egbert-Jan Weeber hoefde dan ook niet lang na te denken over zijn ontwerp. Binnen no time tekende hij helemaal zelf deze schattige baby orang-oetang. Aaaaah… E-J is nog gevoelig ook!

Niet alleen Egbert-Jan is gestrikt voor deze job, ook gerenommeerd kunstenaar Femke Hiemstra, verschillende illustratoren en een tattoo artiest tekenden een ontwerp voor een t-shirt of een sweater. Nieuwsgierig naar deze ontwerpen? Check dan www.saveme.nl/shop. Hier kan je de t-shirts en sweaters in allerlei kleuren en maten bestellen. Ook fijn: alle opbrengsten worden direct naar de lokale organisaties op Borneo en Sumatra gestuurd. Deze organisaties redden illegaal gevangen orang-oetans, zorgen voor goede opvang en werken samen met de lokale bevolking en overheid om het regenwoud te behouden.