Eline of tóch Amber: Arda neemt deze verleidster mee op dreamdate

Arda dreamdate

Arda dacht zijn huisje, tuintje, kindje (ja, Timtation is er niks bij) te hebben gevonden bij Eline. Toen zij niet huis en haard wilde opgeven om naar Hasselt te verhuizen, was de Belg de weg even kwijt. Wilde hij Elke terug, moest hij het nog proberen bij Amber of gaat hij voor een orgie met de hele groep? In de afgelopen aflevering koos hij voor het laatste, maar wie o wie neemt hij dan mee op dreamdate?

Lees ook:
Temptation’s Eline onthult: ‘Hadden een goede klik in het vliegtuig’

Hoewel de uitzending nog niet op Videoland staat, is er toch al het een en ander uitgelekt. Want ondanks dat de verleiders en verleidsters hun mond niet voorbij mogen praten, verklapt Eline toch al het een en ander.

Arda dreamdate

De geruchten gaan namelijk al langer dat Amber en Arda het wel heel gezellig hebben na de opnames. Betekent dit dat hij toch Eline aan de kant heeft gezet, en voor zijn andere Temptation is gegaan? Of is de vonk pas overgesprongen thuis in België? Het zal dat laatste zijn geweest, want Arda koos uiteindelijk tóch voor de Nederlandse voor de dreamdate.

Foutje, bedankt

Eline vertelt namelijk tussen neus en lippen door aan vlogger Nick Eshuis dat zij wel degelijk ‘de gelukkige’ was die mee mocht op de allesbepalende date. Tot zover Elke laten zien dat hij haar terug wil. Ook doet de brunette nog een andere opvallende, maar grappige onthulling. Zo zouden Zach en Simone op hetzelfde vliegtuig hebben gezeten als de verleiders en verleidsters (dus ook Romee) door een fout van de productie. ‘Dat was vet awkward’, aldus Eline.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!