Markeer in de agenda: op deze datum gaat Elite seizoen 2 van start op Netflix

nieuwe netflix serie elite

Toen Elite vorig jaar werd aangekondigd als de Spaanse versie van Gossip Girl met een vleugje La Casa de Papel hadden we niet durven hopen dat de serie zó leuk – en spannend en dramatisch – zou zijn. Daarom hiep hiep, de datum van het tweede seizoen is bekend gemaakt.

Markeer met grote letters in uw agenda: op 6 september staat het tweede seizoen van Elite op Netflix. Net als het eerste seizoen zal dit seizoen uit acht afleveringen bestaan.

Zoals van tevoren al werd aangekondigd, zien we in de trailer drie nieuwe personages. Allereerst is daar Jorge Lopez, die al in de Disney-film Soy Luna speelde. Hij vertolkt Valerio M. in de serie. Het tweede nieuwe gezicht is Georgina Amorós, die Cayetana G. speelt. Ook zien we Claudia Salas, die in de huid van Rebeca P. kruipt.

Hoe zat het ook alweer?

In het eerste seizoen zagen we hoe drie arbeidskinderen die niet al te veel te besteden hebben, zich inschrijven voor een van de meest exclusieve scholen van Spanje. Ze worden omringd met verwende snotapen, achterbakse rijkeluiskinderen en gefortuneerde gemeneriken. Net als op alle andere scholen krijgen de tieners ook hier te maken met intriges, drank en drugs. Tot overmaakt van ramp wordt er in de luxe villa van een van de kinderen een lijk gevonden. Wie is hiervoor verantwoordelijk?

banner

Beeld: RTL Boulevard, beeld: Netflix
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.