Ellie Goulding deelt eerste beelden van pasgeboren zoontje: ‘Mijn grootste passieproject’

Ellie Goulding

Ellie Goulding beviel in mei van haar eerste kindje, zoontje Arthur. Ze wist haar zwangerschap voor het grootste deel geheim te houden voor de pers en haar fans, maar legde haar gehele zwangerschap wel vast op video. Nu deelt ze de eerste bewegende beelden van haar zoontje op Instagram, met een briljant onderschrift.

Ellie kreeg het kindje met haar man kunstenaar Casper Jopling. Op 7 augustus 2018 maakten Goulding en haar vriend hun verloving bekend. Het paar trouwde op 31 augustus 2019 in York Minster

Passieproject Ellie Goulding

Laat het maar aan Ellie over om de eerste babyfoto niet van een sentimenteel onderschrift vol hartjes te voorzien, maar een geniaal tekstje met een flinke knipoog neer te pennen. De Britse schrijft grappend onder de video: ‘Ik heb dit jaar een groot onverwacht passieproject gelanceerd. Ik denk dat het m’n grootste tot nu toe is. Shoutout naar Moeder Natuur voor de samenwerking aller samenwerkingen.’

De tekst gaat verder onder de video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

Fashionable zwangerschapsaankondiging

De 34-jarige Britse zangeres wist op geniale wijze vrijwel haar gehele zwangerschap voor het grote publiek geheim te houden. En zoal een ware popster betaamt maakte ze haar grote babybuik wereldkundig met een fashionable fotoshoot in Vogue, waarna de cover van Stella Magazine volgde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

 

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

 

Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.