Bedankt, mam: Emma Roberts’ moeder verklapte haar zwangerschap op Insta

Emma Roberts

Je hebt ouders die social media savvy zijn, maar ook ouders die Facebook nog steeds beschouwen als een dagboek en zich niet bewust lijken van wie er allemaal meekijkt. Daar kan Emma Roberts over meepraten. 

Afgelopen zomer maakte de actrice haar zwangerschap bekend. De Holidate-ster en haar vriend Garret Hedlund zijn in verwachting van hun eerste kind. In een interview met Jimmy Kimmel vertelt ze hoe haar moeder in al haar onwetendheid die blijde aankondiging flink voor haar verpestte.

Dank voor de felicitaties

Toen een tabloid al voor de aankondiging schreef dat Emma zwanger was, zochten verschillende mensen via Instagram contact met Emma Roberts’ moeder. Was het waar? Emma’s moeder, over the moon vanwege het feit dat ze oma wordt, antwoordde via het medium met een volmondig ‘ja’ en dankte iedereen hartelijk voor de felicitaties. “We zijn zo blij!”

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Instagram oorlog

Wie op dit moment nadrukkelijk níet blij was, was Emma. “Het was een ramp. Ik ontdekte het in het vliegtuig, dus ik kon geen contact met haar opnemen. Ik kon haar niet bellen, alleen smsjes en DM’s sturen met het verzoek alsjeblieft niet meer te reageren.”

Haar moeder was zich ondertussen van geen kwaad bewust. Zij zag het nieuws van de tabloid aan voor een officiële bekendmaking. “Op een gegeven moment heb ik haar maar geblokkeerd. Dat was het enige wapen dat ik op dat moment had”, zegt de actrice. Na een korte Instagram oorlog is inmiddels alles weer koek en ei tussen de twee. “Op een dag is het een goed verhaal voor de baby.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Jimmy Kimmel. Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.