En terecht: Floortje Dessing scoort 1 miljoen kijkers met eerste aflevering van Floortje naar het eind van de Wereld

floortje dessing

Presentatrice Floortje Dessing kon vandaag met een grote glimlach wakker worden. De eerste aflevering van Floortje naar het einde van de Wereld heeft ruim één miljoen kijkers weten te boeien. Op Twitter regende het een lofzang aan reacties voor deze ‘prachtige’ aflevering.

South Georgia

Om het nieuwe seizoen goed af te trappen, trakteerde Floortje ons op een special in twee delen. Hiervoor reiste ze af naar South Georgia, om daar de Britse Sarah te ontmoeten. South Georiga ligt zeg maar ergens in de oceaan tussen Argentinië en Australië. Het is voor Floortje de eerste keer dat ze zo’n lange reis maakte voor haar programma – kun je nagaan. Vanaf de – ook al – afgelegen Falklandeilanden stapte ze op de boot om Sarah te bereiken.

Museumdirecteur

Sarah heeft wat je noemt een bijzondere baan. Ze runt het meest afgelegen museum ter wereld. Dat is natuurlijk wat anders dan het MET of het Rijksmusem… Maar, zo vertelt Sarah, ook het eilandje zelf is een groot openlucht museum, zo mooi is het er. En dat levert prachtige beelden op, iets waar Twitter niet over raakt uitgepraat.

Tekst gaat onder tweets verder. 

Volgende week donderdag is het tweede deel te zien. Met dit eerste deel stond Floortje in de top 3 van best bekeken programma’s. De Wereld Draait Door (1.355.000) stond op nummer #1 en Oogappels (874.000) op nummer 2.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.