En weer uit: Love Island’s Stenn en Rowéna toch geen setje meer

Stenn en Rowéna

Het was een tijdje uit, toen weer aan, maar nu lijkt de liefde toch echt voorbij te zijn tussen Stenn en Rowéna. Het voormalig Love Island-koppel neemt namelijk een nogal drastisch besluit op hun social media-accounts.

Lees ook:
Uit elkaar, bij elkaar: dit Love Island-koppel is weer een setje

Want wat doe je als je beetje bekend bent, en je hebt geen relatie meer met iemand? Juist, dan verwijder je deze persoon op alle mogelijke manieren uit je leven. Dus ook op bijvoorbeeld Instagram.

Stenn en Rowéna

Alles is weg, zou Gerda Smit ook wel zeggen. De foto’s zijn weg, de naam uit de biografie is weg, alles weg. Zonder dollen betekent dat dus waarschijnlijk wel dat het nu écht over en uit is tussen Stenn en Rowéna.

Setje

En daarmee staat de teller dan nog slechts op één ware liefdesmatch uit seizoen 1 van het populaire programma. Alleen Denzel en Aleksandra zijn namelijk nog maar bij elkaar, de rest is inmiddels hun eigen weg gegaan. Jammer!

De stembussen zijn geopend! Wie verdient volgens jou een VIVA400-award? Stem nu op jouw favoriet via deze link!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!