Enorme Roy Donder(s)wolk: plottwist zorgt voor groot verdriet

Roy Donders

‘Maar het regent en het regent zonnestralen.’ Nou, niet bij Expeditie Robinson. De leuke regenpakken inclusief lange gezichten zijn terug en hoewel Roy Donders het eerst nog allemaal ‘kei’ gezellig vindt – ‘zo lekker slapen zo, drup drup’ – mist hij wat later vooral ‘ons mam’.

Let op: spoilers!

Eerst was daar op Duivelseiland dé beruchte balkproef. Kandidaten bereiden zich er thuis op voor, maar eenmaal op het eiland is de realiteit toch net wat anders. Rijk wordt zeeziek – we wisten niet dat dat ook nog een optie was – en Rob Geus krijgt geen keurmerk voor evenwicht. En ja, ook wij moeten dan bijna een traantje wegpinken wanneer hij afscheid moet nemen. Tot meels!

Plottwist

Met een winnaar op Duivelseiland – well done Eva – is het natuurlijk tijd voor dé plottwist. Kamp Zuid is immers al zoveel leden kwijtgeraakt, dat het een beetje oneerlijk begint te worden. Door de hussel der hussels wordt Roy gescheiden van goede vriendin Kim en beiden voelen de bui al hangen. Maar eerst is daar de proef. En daar is de conclusie die we kunnen trekken vooral: pijnlijk. Zowel voor Yvette als voor Hugo en Frank.

Heimwee

Kamp Noord verliest en Roy verandert in een grote Donder(s)wolk. De heimwee wordt hem teveel en hij mist vooral ‘ons mam’, z’n zus en ja, hij wil gewoon lekker naar huis. Ondertussen heeft Rijk het rijk alleen op Duivelseiland – padum tss – en hij zingt nog net niet all by myself. We kunnen ons voorstellen toen hij hoorde dat Royke zich vrijwillig naar huis heeft laten stemmen en óók nog niet hem kwam vergezellen, hij daar niet echt vrolijk van werd. Oh nee, dat was Rob. Hopelijk is het volgende week weer tijd voor wat complotjes.

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!