Heftig: EOTB’s Levi Curiel vertelt over ziekte van dochtertje

levi curiel ex on the beach double dutch

Deelnemer Levi Curiel maakte een hoop tongen los bij de kijkers van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. De spierbundel ontving de nodige kritiek op zijn gedrag in de villa tijdens het programma. Maar wat niet veel mensen weten is dat hij een enorm heftige periode achter de rug heeft.

Levi vertelt zijn volgers op Instagram dat zijn dochtertje in 2017 de diagnose kanker kreeg. Ze was toen nog maar drie jaar oud.

LEES OOK:
Deelnemers gaan los op makers ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Levi Curiel over ziekte dochtertje

‘Mijn wereld stond op zijn kop en de periode die erna volgde voelde als een eindeloze nachtmerrie. Zo jong, teder en zo onschuldig. Je voelt je als ouder machteloos’, aldus Levi. Gelukkig werd zijn dochter een jaar later schoon verklaard. ‘Nu kan ik gelukkig nu nog elke dag van haar genieten. Het was een heftige periode waar niet alleen mijn dochtertje maar ook ik sterker uit ben gekomen, want samen sta je sterk.’

Challenge

Vanwege de heftige gebeurtenis gaat Levi met jeugdvriend Quentin (het liefje van Channah Koerten) een challenge aan, waarin ze in acht weken zo fit mogelijk proberen te worden. ‘Wij hebben besloten hier een diepere betekenis aan te geven. Zo ben ik niet de enige ouder en is mijn dochtertje niet het enige meisje die hier tegen moest of moet vechten. Jaarlijks krijgen 600 kinderen in Nederland kanker, waarvan 75% geneest en 25% het helaas niet redt.’

Awareness

‘Ons doel is om meer awareness te creëeren betreft kanker en geld in te zamelen. Met dit geld willen Quentin en ik het de kinderen een stukje dragelijker maken met cadeautjes en leuke activiteiten! Wij zijn super enthousiast en gemotiveerd, help jij ons mee glimlachjes toveren? Wil je de kinderen ondersteunen met een klein bedrag? Onze dank is groot! Hou onze battle in de gaten, wij gaan de strijd aan, jij ook?’, sluit hij af.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: lovereality.nl | Beeld: Ex on the Beach